Om os

Vi elsker at skabe hyggelige, flotte og kreative boligmiljøer til børn ved hjælp af wallstickers og boliginteriør

– KONTAKT

– KUNDESERVICE

– RETUR VARER

– KØB MED EAN – NUMMER

Hos The Wall Company elsker vi enkle, rene designs, og tager ikke os selv alt for alvorlig. I den ånd blev firmaet født på en inspirations tur, hvor vi så wallstickers for første gang. Wallstickers er selvklæbende aftagelige klistermærker (for børn & voksne) lavet af en tynd vinyl til at give dine vægge nyt liv.

Alle vores wallstickers bliver designet og produceret i Danmark. Vore Designs er en blanding af 100 % hjemmebryg over køkkenbordet og freelance designeres illustrationer. I videoen nedenfor kan du se hvordan vi producere wallstickers i vores lille studie i Nordjylland. Du kan altid hente dine wallstickers i gårdbutikken i Suldrup, hvis du skulle komme på de kanter. Men husk vi skal have din bestilling 1-2 dage før du kommer så vi kan få dem lavet til dig. Alle vores wallstickers er ikke at finde i gårdbutikken, du kan kun se dem her på hjemmesiden.

Inspirationen kommer bl.a fra utallige af opdigtede børnehistorier – elefanter & vilde giraffer bor i vores baghave, deraf kom retroserien eksempelvis til verden.

Vi elsker chokoladebrunt og at yde vores kunder den bedste service. Derfor vil du som kunde opleve hurtig svar på forespørgsler og en god service.

Vil du have inspiration til boligindretning og elsker du design ligesom os – så bør du følge med på vores blog om boligindretning og design. Besøg bloggen og få inspiration til boligindretning.

Er du designer og brænder for at vise os en idé eller har du gode indput til hvordan vi kan forbedre os, vil vi meget gerne høre fra dig. Benyt venligst følgende e-mail adresse: kundeservice@webshopkompagniet.com