Kontakt os/Kundeservice:

For generelle spørgsmål kan du rette henvendelse til Karsten Luxhøj på telefon: +45 50 94 85 94 eller send en e-mail til kundeservice@webshopkompaniet.com Har du spørgsmål til din ordre?

Hvis du har spørgsmål til din ordre, bedes du sende en e-mail til kundeservice@webshopkompagniet.com. Husk at oplyse ordrenummeret så vi kan finde frem til din bestilling 🙂

KØB MED EAN – NUMMER:

SALG TIL INSTITUTIONER OG KOMMUNER

Bestiller du på vegne af en institution med et EAN nr. bedes jeres EAN nummer påføres i besked feltet når i skriver jeres adresseoplysninger.
Vælg bankoverførelsel uden og overføre beløbet. Vi vil herefter fremsende varerne og en elektroniske faktura vil blive fremsendt indenfor et par dage.

Såfremt I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på 5094 8594 eller kundeservice@webshopkompagniet.com

RETUR:

Sådan returnerer du varen.
Der er tre måder hvorpå du kan returnere varen på:

Du kan nægte at modtage varen fra PostNord.
I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre PostNord opmærksom på, at du straks ønsker at returnere varen til The Wall Company.

Du kan modtage varen fra PostNord og efterfølgende inden for de 14 dage du har til at fortryde købet, returnere varen til The Wall Company.
I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, samt dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos The Wall Company.

Du kan returnere varen indenfor 14 dage.

Adressen er Webshopkompagniet, Kildegangen 6, 2690 Karlslunde.

Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura.