Instruktioner – Opsæt/Fjerne

Se hvordan du sætter din nye wallsticker op:

Se nedenfor hvordan man nemt og bekvæmt sætter wallstickers op.

Sådan sætter du din nye wallsticker op:

Nedenfor kan du læse hvordan man opsæter sin wallsticker korrekt.

  • Læg din wallsticker på et bord med bagsiden/det hvide papir opad og det klare overføringspapir nede. Brug skraber, dankort eller lineal og skrab bagsiden med jævnt tryk over hele papiret.
  • Pil langsomt bagsiden af din wallsticker. Start ved et hjørne, langsomt, og sørg for motivet bliver siddende på det klare tape.
  • Når du har hele wallstickeren på overføringspapiret er du klar til at påføre din wallsticker en overflade. Påfør den klistrende side af overføringspapiret på det sted, du ønsker din wallsticker.
  • Sæt din wallsticker på væggen og glat ud/gnub med hånd/dankort/skraber.
  • Træk forsigtigt tapen af – fra et hjørne og nedefter. Lad tapens bagside møde væggen så du ikke hiver motivet med.
  • Nyd det færdige resultat. Eventuelle luftbobler prikkes med knappenål og udglattes derefter med skraber.

Hvis din wallsticker skal fjernes:

Hvis du engang ønsker at fjerne din wallsticker tager du fat i et hjørne og piller den langsomt af. Den kan evt. varmes let op med hårtørrer (for at løsne limen), men kun ganske lidt. Får den for meget varme, kan klæbestoffet accelerere. Skulle der sidde en limrest tilbage, tager du blot lidt terpentin på en blød klud og renser forsigtigt.

Betingelser:

Wallstickers fra The Wall Company er bedst egnede til glatte og lukkede overflader. Hvis du er usikker på, om produktet kan sættes op på din overflade, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@webshopkompagniet.com og få tilsendt en prøve.

Vi anbefaler at du ikke bruger produktet på overflader med afskallet maling. Nymalede overflader skal tørre i 4 uger, før du sætter dine wallstickers op.

Walltickers fra The Wall Company har været sat op på mange forskellige overflader, og taget ned igen uden at beskadige overfladen. Grundet den store variation af overflader, deres indvirkning på produktet og brugerens fremgangsmåde kan The Wall Company ikke holdes ansvarlig for evt. problemer ved opsætning og nedtagning, og vi refunderer ikke varer ved sådanne tilfælde.