Indret med BloomingvilleMini

Indret børneværelset med BloomingvilleMini

Bloomingvillemini er en verden fuld af magi og vi er stolte hos Thewallcompany at kunne tilbyde dig det lækreste og fineste børneinteriør til børneværelset. Bloomingvillemini er en serie af lækre produkter til børneværelset, til spisetid, børnefødselsdagen mm. Du finder interiør og legetøj til babyer, børn og teens, så det følger dit barn udvikling. Alt sammen i rolige dæmpet farver.

Bloomingville Mini tæpper

Indret børneværelset med bløde tæpper som dit barn kan lege på. Tit er der trægulv på børneværelset og det er vigtigt når du indretter børneværelset at få noget blødhed ind i indretningen til det hårde gulv og det gør du med skønne børnetæpper med flotte og dekorative motiver og i lækre farver som passer til din indretning. Bloomingville Mini tæpper fås i mange varianter og gulvtæppet med vejbane er et populært tæppe hvor dit barn kan lege og slippe fantasien løs. Du kan få legetæpper som passer til piger og drenge værelser bl.a. skytæpper, runde tæpper, firkantet tæpper og i forskellige materialer.

Bloomingville Mini tæpper  sky tæppe

Bloomingville mini opbevaring

Hvor skal jeg gøre af alt mit barns legetøj? Det er et spørgsmål vi får rigtigt tit fra vores kunder og heldigs er der hjælp at hente med de fine opbevaringsmuligheder fra BloomingvilleMini. Bloomingville mini opbevaring har flere varianter at vælge imellem. Når vi indretter børneværelset skal vi husk at det skal være nemt for børnene at finde deres yndlingslegetøj frem og det skal være nemt og hurtigt at få ryddet det op igen. Der er de smarte og praktiske trækasser på hjul som er så fantastiske til bøger, bamser, lego, biler, dukker mm. De kan nemt flyttes rundt på værelset og flyttes derhen hvor de skal bruges når der skal leges og så er det dejlig nemt at lægge legetøjet tilbage i kassen.

Bloomingville mini opbevaring  legetøjssæk

De skønne opbevarings sække eller opbevaringsposer til børneværelset er også rigtig gode og praktiske at bruge på børneværelset til legetøj. De fås i flere størrelser og alt efter hvad du skal have i dem af legetøj så kan du bruge de små legetøjssække til diverse små bamser, lego, bøger og de større til dukke tilbehør, puder, store bamser mm.

Bloomingville mini service

Bloomingville mini service er en skøn service service som består af de smukkeste tallerkner, kopper, krus, skåle til babyer og børn. De fås i flere farver og former og de bliver helt sikkert et hit hos dit barn med de sjove børne motiver. Det kunne jo være kartoflerne bliver spist lidt hurtigere så man kan se de sjove motiver på tallerken. Med bloomingville mini børneservice bliver det lidt sjovere når det er spisetid. Brug de fine børnetallerkner til hverdag og børnefødselsdage de er så dekorative og festlige. Bloomingville mini børneservice fås med søde dyre motiver, sky tallerkner, trekantet tallerkner, dybe børnetallerkner, bestik, madkasser mm

Med bloomingville mini service bliver hvert måltid til en fest

bloomingville mini service  bloomingville mini tallerken

Bloomingville mini legekøkken

Legekøkken er næsten altid et hit hos drenge og piger. Her bliver lavet pizza, kager og andre eventyrlige livretter. Der kan bruges mange timers leg i et legekøkken og hos thewallcompany har vi masser af fint legemad til legekøkkenet. I legekøkkenet bliver der leget restaurant, bager, købmand mm. og der skal nok serveret masser af te og mad til jer som forælder. Legekomfur fylder ikke så meget som et legekøkken og det vil være rigtigt sødt med et par hylder over legekomfuret til legemad og et lille bord med skamler til så i får den rigtige cafe stemning på børneværelset.

bloomingville mini kokken  legekomfur

Bloomingville mini legemad

Med Bloomingville mini legemad kan leges med af selv de mindste. Træ legemad er meget holdbar og findes i mange forskellige varianter. Med legemad bliver der leget butik, bager mm. det er altid et hit. Legemad fås som cupckes, lagkage, frugt, grøntsager, brød, legekøkkenmskiner, tallerkner, tesæt mm. så kan rollelegen rigtig begynde. Legetøjsmad fås i skønne farver og er virkelighedstro. Lege maden ligner det vi selv bruger i køkkenet og det genkender børnene så det bliver lidt sjovere at lege med legemaden. -og så bliver legemaden ikke for gammel. Hvordan opbevarere jeg alt legemaden? Det er et spørgsmål vi har hørt før og her giver vi et par gode råd. Sæt smalle hylder op over legekøkkenet eller legekomfuret og opbevar legetøjsmaden deri. Det legemad der ikke kan være deri kan du opbevarere det i fine Bloomingville mini kurve og kasser. Så er det nemt for dit barn at finde det legemad frem han vil legemad og det er nemt at rydde op igen.

træ legemad  bord med skamler

På thewallcompany kan du finde bloomingville mini udsalg og gøre et kup til dine børn.

Leave a Comment (S)

Your email address will not be published.