Handelsbetingelser

Alle priser er inklusive 25 % moms. Fragtomkostninger i Danmark er 45.-

Der tages forbehold for udsolgte varer, udgåede varer, trykfejl samt prisændringer.

Betingelser: Wallstickers fra The Wall Company er bedst egnede til glatte og lukkede overflader. Hvis du er usikker på, om dit produkt kan klistre på din overflade, er du velkommen til at kontakte os på info@thewallcompany og få tilsendt en prøve. Vi anbefaler at du ikke bruger produktet på overflader med afskallet maling. Nymalede overflader skal tørre i 4 uger, før du sætter dine wallstickers op. Stickers fra The Wall Company har været sat op på mange forskellige overflader, og taget ned igen uden at beskadige overfladen. Grundet den store variation i overflader, deres indvirkning på produktet og brugerens fremgangsmåde kan The Wall Company ikke holdes ansvarlig for evt. problemer ved opsætning og nedtagning, og vi refunderer ikke varer ved sådanne tilfælde.

Betalingsmuligheder:

Betalingskort:
Vi modtager Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB. Der tilægges gebyr (1.25%) på internationale kort.

Beløbet trækkes først fra din konto, når vi har afsendt din bestilling.

Vores SSL krypteringssystem er godkendt af PBS, så sikkerheden er i top. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, hvilket betyder at hverken vi eller uvedkommende har adgang til dine kontooplysninger. Du kan eventuelt læse mere på http://www.betaling.dk.

Bankoverførsel:
Indbetal venligst til
Pengeinstitut: Sparekassen Vendsyssel
Regnr.: 9070
Kontonr.: 1627227163
Husk at opgive ordrenummer. Vi sender pakken afsted ved registreret betaling.

International banktransfers:
Swift: VRAADK21 – IBAN: DK2690701627227163

Går der mere end 4 dage fra bestilling til overførsel slettes din bestilling.

Forsendelse:

Alle varer sendes med Post Danmark 1-5 hverdage fra modtaget bestilling så fremt varer findes på lager. Ved Wall Custom bestillinger vil man modtage mail med forventet leveringsdato.

Vi tager forbehold for udsolgte varer eller forsinkelser forårsaget af Post Danmark. Du får besked via e-mail hvis din ordre er forsinket.

Forsendelses og ekspeditionsgebyr:

– Fragtomkostninger i Danmark er 25 kr. eller 54 kr. afhængig af str. på pakken.

– For shipping quotes to other countries than Denmark, please e-mail us for further details. info@thewallcompany.dk or phone on 0045 4035 3299

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Vi returnerer ikke pengene men bytter gerne til andre varer. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand som da du modtog den. Altså i original emballage og uden at være brugt! Forsendelsesomkostinger i forbindelse med returnering eller bytte påhviler kunden.