Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Hvis du har spørgsmål vedr. wallstickers eller The Wall Company skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Men måske kan du finde svaret nedenfor.

Wallstickers er selvklæbende aftagelige klistermærker (for børn & voksne) lavet af en tynd vinyl. Med wallstickers slipper du for at tapetsere og male, og kan i stedet bruge din tid på noget andet! Det tager kun få minutter at sætte din wallsticker op. Bliver du træt af dit design, kan du bare pille det ned igen.

Wallstickers er selvklæbende aftagelige klistermærker (for børn & voksne) lavet af en tynd vinyl.

Jo glattere overfladen er der hvor wallstickeren skal sidde, jo bedre og længere sidder den fast. Vi plejer og sige vandskuede og rå murstensvægge kan de ikke sidde fast på. Store wallstickers vejer mere end små wallstickers så hvis væggen er lidt ujævn kan de efter noget tid falde af væggen, hvis du ikke har gjort overfladen ren inden. Men hvis du er i tvivl om din væg er velegnet til wallstickers så skriv en mail med din adresse i så sender vi en lille tester til dig.

Hvis du køber en wallsticker med flere motiver på, er det målene på ét ark der er opgivet.

Eksempel: Stjerner 9 hvor du vælger mål 30×42. Her får du et ark med 9 stjerner på. Det er så selve arket der måler 30×42 (fra de to yderste stjernespidser. Det er ikke mål for en enkel stjerne men for hele arket.

Mål på wallstickers tekster er målene for hele wallstickeren i alt. Fra den øverst spids på et bogstav til det nederst punkt i den sidste linje i teksten.

Ja det kan du sagtens – det du skal gøre er at sende os en mail til kundeservice@webshopkompagniet.com.

Vi kan ikke give dig en pris over telefonen, da vi først skal ind i vores program og se hvor meget wallstickeren fylder.

I din mail skal du skrive, hvad der skal stå i din wallsticker ( vi laver ikke specielle design, kun tekster) mål på hele din wallsticker og ønske til en bestemt skrifttype. Så vender vi tilbage til dig på mail med et udkast af din wallsticker og en pris.

Se mere her: https://www.thewallcompany.dk/kontakt.php

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev kommer der en bekræftelsesmail, som du skal godkende. Kommer denne mail ikke, prøv da at se i din spam-mappe. Vi har blandt andet oplevet at Hotmail smider bekræftelsesmailen i mappen “Uønsket”.

Bekræftelsesmailen på nyhedsbrevet er selvfølgelig ikke spam og indeholder heller ikke virus der kan inficere din computer. Du kan derfor, uden at være urolig, sagtens godkende den mail.

Ja, du kan. Vælg det beløb du ønsker gavekortet skal være på. Hvis det ønskede beløb ikke findes på hjemmesiden, så skriv en mail til os på kundeservice@webshopkompagniet.com. Så laver vi det på lige nøjagtig det beløb du ønsker.

Gavekortet er en nem måde for modtageren at vælge lige præcis den sticker han/hun vil have.

Modtageren kan også bruge gavekortet på en personlig wallsticker.

Udover de wallstickers du har bestilt, får du samtidig et skraberedskab med, hvilket gør opsætningen af wallstickeren nemmere. Derudover får du en lille overraskelses-sticker med, som tak for handlen :o)

Hvis vi har glemt at sende skraberen sammen med din ordre, er du velkommen til at kontakte os, så du kan få tilsendt én.

Skulle du ikke have fået indfriet dit spørgsmål ved hjælp af overstående bedes du venligst benytte dig af følgende e-mail adresse: kundeservice@webshopkompagniet.com