wallsticker til babyværelse

Børnewallstickers

Indret børneværelset med wallstickers

         wallsticker til babyværelse               wallstickers dino

Wallstickers har længe været brugt til indretning af børneværelset og det kan jeg sagtens forstå. Med wallstickers til børn kan du nemt og hurtig skabe en stemning på børneværelset og når barnet vokser og det får nye interesser så er wallstickers en billig måde at skabe ny indretning på. Når et børneværelse skal indrettes så skal det indrettes over flere gange da barnet selvfølgelig vokser og indretningen skal passe til barnet. Det kan i starten være disney wallstickers. Wallstickers med peterplys, wallstickers med frost mm. Det kan også være wallstickers dyr ved puslebordet som giver barnet noget at kigge på. Wallstickers til babyværelset er en hyggelig måde og indrette på. Det kan være wallstickers citater med frost “Some people are worth melting for” som er et super sødt citat til babyværelset eller børneværelset.

wallsticker måleblomstWallsticker børn højdemåler er en dekorativ og sjov wallstickers til at klister op på væggen og hvor man kan følge med i sit barns højde, for det går jo stærkt med de små børn og det er en rigtig hyggelig måde at følge barnets højde og udvikling på. På The Wall Company har vi den fine drage højdemåler eller måleblomsten som er rigtig fine og sætte op.

Wallstickers til pigeværelset.

Næsten alle piger har en periode hvor de elsker alt der har med prinsesse verden at gøre og her vil prinsesse wallstickers være oplagt at indrette pigeværelset med dem. Wallstickers til pigeværelset fås i de skønneste pigefarver som pink, sart lyserød, lilla, lys lilla mm. som alle passer til den romantiske prinsesse. Pynt væggene med prinsesse kroner, prinsesseslot, prinsesseblomster, fortryllende feer eller wallsticker tekster. Det kunne også være wallstickers med børnesange eller wallstickers bogstaver med dit barns navn på døren eller på sengen. Vægklistermærker kan sidde på møbler, vægge, spejle, gulve mm. så slip fantasien løs i børneværelset og indret med smukke wallstickers. Du finder også fine wallstickers blomster, sommerfugle, tal, dyr som fås i flere størrelser og farver.

wallstickers til børneværelse

Wallstickers til drengeværelset

Når drengeværelset skal indrettes er wallstickers med biler, flyve maskiner, wallsticker traktor og andre køretøjer et hit. Sæt wallstickers biler på vægge eller gulvet, på skuffer mm. Du kan også klister flyve maskiner og wallstickers skyer op i loftet. Wall-stickers er helt geniale at sætte på skråvægge hvor der alligevel ikke kan være noget på udover plakater. Så kan du nemt skabe et drenge miljø med wallstickers i forskellige drengefarver.

Leave a Comment (S)

Your email address will not be published.